Het Herstellen van Oorspronkelijke Pracht door Restauratie

RESTAURATIE

Voor restauratiewerk kunt u op ons rekenen. Met uitgebreide ervaring en succesvolle projecten in zowel monumentale panden als historische huizen, bieden we expertise in kozijnvervanging, glasherstel, stucwerk, ornamenten en verschillende soorten lijstwerk in zowel hout als gips. Bovendien, indien gewenst, kunnen we samenwerken met een ervaren architect die ruime ervaring heeft op dit gebied om uw project volledig te ondersteunen.

Het Herstellen van Oorspronkelijke Pracht door Restauratie

WAAROM RIEN VERHOEVE VOOR UW RESTAURATIE?

Onze ruime ervaring en bewezen succes in restauratiewerk, in zowel monumentale panden als historische huizen, maken ons de ideale keuze. We combineren vakmanschap met de mogelijkheid om samen te werken met ervaren architecten, zodat uw restauratieproject met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Met onze jarenlange ervaring in het herstel van zowel monumentale panden als historische huizen, bent u verzekerd van vakmanschap en zorgvuldige uitvoering.

Wij begrijpen dat elk restauratieproject uniek is. Daarom bieden wij oplossingen op maat die aansluiten bij uw specifieke behoeften en de kenmerken van uw pand. Of het nu gaat om het herstellen van originele details of het integreren van moderne elementen, wij streven ernaar om uw visie tot leven te brengen.

Wij zijn er trots op FSC-gecertificeerd te zijn, wat betekent dat onze restauratiewerkzaamheden plaatsvinden met materialen uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast dragen wij het prestigieuze KOMO-keurmerk, een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid in onze restauratieprojecten.

Door gezamenlijk expertise te bundelen, ontstaan unieke oplossingen die zowel de historische waarde als moderne functionaliteit van uw pand benadrukken. Uw visie wordt nauwkeurig vertaald naar een restauratieontwerp dat perfect aansluit.

RESTAURATIE DIENSTEN

RUIME ERVARING Kozijnvervanging

Kozijnvervanging is onze specialiteit, met zorgvuldig vakmanschap en hoogwaardige materialen om uw woning te verbeteren. Wij zorgen voor naadloze kozijnvervangingen die de uitstraling en energie-efficiëntie van uw huis naar een hoger niveau tillen. Lees meer over kozijnen.

RUIME ERVARING Glasherstel

Wij staan paraat om uw beschadigde of versleten glas te vernieuwen. Met precisie en oog voor detail zorgen we voor herstelwerkzaamheden die uw ramen en deuren weer laten schitteren, terwijl uw interieur comfortabel en goed geïsoleerd blijft.

RUIME ERVARING Stucwerk

Stucwerk is een van onze specialiteiten. Onze stukadoors leveren vakmanschap van topkwaliteit om uw restauratieproject tot in de kleinste details te perfectioneren. Of het nu gaat om herstelwerk of het creëren van nieuwe stucwerkmeesterwerken, we zorgen voor een naadloze afwerking die zowel functioneel als stijlvol is.

RUIME ERVARING Ornamenten

We brengen ornamenten weer tot leven met zorgvuldig restauratiewerk, of we kunnen nieuwe ornamenten creëren die de stijl en periode van uw pand aanvullen.

RUIME ERVARING Lijstwerk Hout en Gips

Onze restauratie-expertise omvat zowel houten als gipsen lijstwerk, waarbij we de oorspronkelijke pracht herstellen en nieuwe lijstwerken aanbieden die de stijl van uw pand aanvullen. Met aandacht voor vakmanschap en detail streven we naar perfectie in elk restauratieproject.

RUIME ERVARING Overige Restauratieoplossingen

Naast onze gespecialiseerde restauratiediensten, zijn we in staat om diverse restauratieprojecten aan te pakken die aan uw specifieke wensen voldoen.

Ontdek meteen de mogelijkheden:

RECENTE RESTAURATIES

No data was found

UW TEVREDENHEID IS ONZE PRIORITEIT! BEKIJK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Word de volgende in onze lijst met tevreden klanten! Neem contact op en ontdek de mogelijkheden van restauratie!