Een Oase van Luxe, Vakkundig Gecreëerd voor U!

BADKAMER

Wij kunnen uw badkamer van A tot Z verzorgen: van het slopen van uw oude badkamer tot het herpositioneren van leidingen voor water en elektriciteit, het strak stucen van wanden en plafonds, het vakkundig betegelen van vloeren en muren tot het perfect afmonteren van het sanitair. Neem contact met ons op voor de badkamer waar u altijd van gedroomd heeft.

Een Oase van Luxe, Vakkundig Gecreëerd voor U!

WAAROM RIEN VERHOEVE VOOR UW DROOMBADKAMER?

Bij Rien Verhoeve is uw droombadkamer in goede handen. Onze passie voor badkamers, vakmanschap en aandacht voor detail garanderen dat uw badkamer zowel mooi als functioneel is!

Met een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardig vakmanschap en aandacht voor detail, staan wij garant voor een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook voldoet aan al uw functionele wensen.

Bij Rien Verhoeve begrijpen we dat elke badkamer uniek is. Daarom bieden wij oplossingen op maat die perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl, ruimte en behoeften. Of u nu op zoek bent naar slimme opbergmogelijkheden, luxe sanitair of een uniek kleurenpalet, onze flexibele aanpak en nauwkeurige aandacht voor uw wensen resulteren in een badkamer die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Bij Rien Verhoeve nemen wij de volledige zorg voor uw badkamerproject op ons, van concept tot realisatie. Met onze toegewijde aandacht voor uw wensen, planning, ontwerp en uitvoering garanderen wij een naadloze en zorgeloze ervaring voor u.

UW DROOMBADKAMER VAN A TOT Z:
ONS MAATWERK PROCES

Als bouwbedrijf begrijpen wij dat een badkamerrenovatie een belangrijke beslissing is. Hieronder nemen we u mee in de verschillende stappen om van uw huidige badkamer een waar juweel te maken.

01

Ontwerpconsultatie & Ontwerpen van de Badkamer

We luisteren aandachtig naar uw ideeën, smaak en functionele behoeften, zodat we een op maat gemaakt ontwerp kunnen creëren dat perfect bij u past.

02

Het Slopen van Uw Oude Badkamer

Het avontuur begint met het neerhalen van uw oude badkamer. Hierdoor ontstaat een leeg canvas voor uw nieuwe ontwerp. De eerste stap is om uw badkamer te ontdoen van alles wat er nu staat – de oude tegels, wastafels, toiletten.

03

Herpositioneren van Leidingen voor Water en Elektriciteit

Nu u een schone lei hebt, is het tijd om na te denken over de functionaliteit. Als u overweegt om de indeling van uw badkamer te veranderen, is dit het moment om water- en elektriciteitsleidingen te herpositioneren. Bij het verplaatsen van sanitaire voorzieningen zoals de wastafel of het toilet, is het van essentieel belang ervoor te zorgen dat de leidingen correct worden aangesloten.

04

Het Stucen van Wanden en Plafonds in de badkamer door onze Stukadoors

Met de leidingen op hun juiste plaats is het tijd om de wanden en plafonds glad te strijken. Het stucen is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer er strak uitziet. Onvolkomenheden en scheuren moeten worden aangepakt voordat u verder gaat. Met het stucen bereiken we niet alleen een naadloze uitstraling, maar ook een goede hechting voor de verf en tegels.

05

Betegelen van Vloeren en Muren in de badkamer

Een van de meest opvallende veranderingen in uw badkamer zal het betegelen zijn. U heeft een overvloed aan keuzes als het gaat om tegels – van keramiek tot mozaïek, van kleurrijk tot ingetogen. Het betegelen van de vloeren en muren is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische. Tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vocht, wat essentieel is in een badkamer.
Het kiezen van de juiste tegels kan het karakter van uw badkamer veranderen. Grotere tegels kunnen de illusie van ruimte creëren, terwijl mozaïektegels een artistieke flair toevoegen. Zorg ervoor dat u tegels kiest die passen bij de algehele stijl die u in gedachten heeft.

06

Afmonteren van het Sanitair in de badkamer

Nu is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Het afmonteren van het sanitair omvat de installatie van uw nieuwe wastafels, badkuipen, toiletten en douches. Dit is de kers op de taart, de finishing touch die uw badkamer tot leven brengt.
Hier is waar wij onze aandacht besteden aan elk klein detail. Kranen, douchekoppen en handgrepen kunnen het verschil maken in de algehele uitstraling van uw badkamer. Kies voor hoogwaardige, duurzame armaturen die passen bij de stijl van uw badkamer. Of het nu modern en strak is of juist klassiek en tijdloos, de keuze van het sanitair kan de sfeer van uw badkamer bepalen.Het kiezen van de juiste tegels kan het karakter van uw badkamer veranderen. Grotere tegels kunnen de illusie van ruimte creëren, terwijl mozaïektegels een artistieke flair toevoegen. Zorg ervoor dat u tegels kiest die passen bij de algehele stijl die u in gedachten heeft.

Klaar om deze stappen in de praktijk te brengen? Maak uw Droombadkamer werkelijkheid!

Ontdek meteen de mogelijkheden:

RECENTE BADKAMERS

No data was found

UW TEVREDENHEID IS ONZE PRIORITEIT!
BEKIJK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Word de volgende in onze lijst met tevreden klanten! Neem contact op en ontdek hoe we uw badkamer kunnen omtoveren in uw droombadkamer!